Bericht versturen
Shanghai Techway Industrial Co.,Ltd
Post: sale@shtengwei.com Tel.: 00-86-13917053081
Huis > Producten > Logboek Houten Splitser >
2,5 kg stalen houtklover reserveonderdelen voor professioneel B2B-gebruik
  • 2,5 kg stalen houtklover reserveonderdelen voor professioneel B2B-gebruik

2,5 kg stalen houtklover reserveonderdelen voor professioneel B2B-gebruik

Place of Origin shanghai
Merknaam tekway
Model Number TW-B26T4
Productdetails
Grootte:
Norm
Materiaal:
Staal
Type:
Vervangstukken
Gewicht:
2.5kg
Hoeveelheid:
1pc
Merk:
OEM
Pakket:
Karton
Oorsprong:
China
Hoog licht: 

Reserveonderdelen voor stalen houtklover

,

reserveonderdelen voor houtklover van 2

,

5 kg

Productomschrijving

Product beschrijving:

Reserveonderdelen voor houtklover, vervaardigd door OEM, is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsonderdelen voor hun houtklover.Deze onderdelen hebben een zwarte kleur en zijn zeer duurzaam en bieden 1 jaar garantie.De onderdelen zijn verpakt in een doos, zodat ze goed beschermd en veilig zijn.Met deze reserveonderdelen voor houtklover kunt u uw onderdelen voor houtklover eenvoudig en betrouwbaar repareren of vervangen.De door OEM gemaakte reserveonderdelen voor houtklover zijn gebouwd om lang mee te gaan en bieden betrouwbare en langdurige prestaties.Of u nu een onderdeel moet vervangen of uw houtklover moet upgraden, wij hebben de perfecte reserveonderdelen voor houtklover voor u.

 

Functies:

  • Productnaam:Reserveonderdelen voor houtklover
  • Gewicht:2,5 kg
  • Kleur:Zwart
  • Oorsprong:China
  • Merk:OEM
  • Type:Reserveonderdelen
 

Technische parameters:

Parameter Waarde
Naam Reserveonderdelen voor houtklover
Kleur Zwart
Gewicht 2,5 kg
Pakket Karton
Type Reserveonderdelen
Gebruik Hout doorklieven
Maat Standaard
Oorsprong China
Hoeveelheid 1 st
Materiaal Staal
 

Toepassingen:

Reserveonderdelen voor houtklover

Merknaam: tekway
Modelnummer: TW-B26T4
Plaats van herkomst: Shanghai
Maat: Standaard
Gebruik: houtklover
Naam: reserveonderdelen voor houtklover
1 jaar garantie
De kleur zwart

Reserveonderdelen voor houtklover zijn de perfecte keuze om uw houtklover te onderhouden en soepel te laten werken.Onze onderdelen voor houtklover zijn ontworpen om te passen op standaardmodellen van houtklover en worden geleverd met een garantie van 1 jaar.Tekway's reserveonderdelen voor houtklover, model TW-B26T4, worden vervaardigd in Shanghai en zijn verkrijgbaar in de kleur zwart.De onderdelen hebben een standaardafmeting en werken met houtklover van alle merken en modellen.

Of uw houtklover nu een nieuw blad, zuiger, krukas of een ander onderdeel nodig heeft, de reserveonderdelen voor de houtklover van Tekway zijn perfect geschikt voor uw behoeften.Met onze garantie van 1 jaar kunt u erop vertrouwen dat de onderdelen van uw houtklover jarenlang meegaan.

 

Maatwerk:

Reserveonderdelen voor houtklover aanpassen

We bieden op maat gemaakte reserveonderdelen voor houtklover met de merknaam tekway en modelnummer TW-B26T4.Deze onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en worden geleverd met 1 jaar garantie.Ze zijn ontworpen voor gebruik in houtklovers en wegen 2,5 kg.

Onze reserveonderdelen voor houtklover zijn afkomstig uit China en zijn van de hoogste kwaliteit.Wij streven ernaar om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden.

 

Ondersteuning en diensten:

Log Splitter Spare Parts biedt technische ondersteuning en diensten aan klanten die Log Splitter Spare Parts-producten hebben gekocht.Ons ondersteuningsteam is 24/7 beschikbaar om eventuele vragen of opmerkingen van klanten over de aankoop van reserveonderdelen voor houtklover te beantwoorden.

Ons technische ondersteuningsteam heeft kennis van alle aspecten van reserveonderdelen voor houtklover, van installatie tot probleemoplossing.We bieden ook garantie- en reparatieservices voor reserveonderdelen voor houtklover die binnen de garantieperiode van de fabrikant vallen.Bovendien bieden we een service tegen een vast tarief voor reparaties die buiten de garantieperiode van de fabrikant vallen.

Bij Log Splitter Spare Parts doen we er alles aan om onze klanten de best mogelijke service te bieden.Als u vragen of opmerkingen heeft over uw aankoop van reserveonderdelen voor houtklover, neem dan vandaag nog contact op met ons technische ondersteuningsteam.

 

Verpakking en verzending:

Reserveonderdelen voor de houtklover worden verpakt in kartonnen dozen met noppenfolie om de onderdelen te beschermen tegen eventuele schade tijdens het transport.De kartonnen dozen worden duidelijk geëtiketteerd met de productinformatie van de houtklover reserveonderdelen en het verzendadres van de klant.Alle bestellingen worden verzonden via een betrouwbare koeriersdienst en de klant krijgt een trackingnummer om de zending te volgen.De geschatte levertijd is 3-5 werkdagen.

 

FAQ:

Vraag: Wat is de merknaam van reserveonderdelen voor houtklover?
A: De merknaam van reserveonderdelen voor houtklover is Tekway.
V: Wat is het modelnummer van reserveonderdelen voor houtklover?
A: Het modelnummer van reserveonderdelen voor houtklover is TW-B26T4.
V: Waar komen de reserveonderdelen van de houtklover vandaan?
A: De plaats van herkomst van reserveonderdelen voor houtklover is Shanghai.
V: Wat zijn de componenten van reserveonderdelen voor houtklover?
A: De onderdelen van reserveonderdelen voor houtklover omvatten bladen, assen, lagers, afdichtingen, riemen en andere gerelateerde onderdelen.
V: Hoe lang duurt het om reserveonderdelen voor houtklover te installeren?
A: Het duurt meestal ongeveer 1 uur om reserveonderdelen voor houtklover te installeren.

CONTACTEER ONS OP ELK MOMENT

00-86-13917053081
ROM 616, Road van No.389 Jinwan, Pudong-gebied, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons