Thuis

Shanghai Techway Industrial Co.,Ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Shanghai Techway Industrial Co.,Ltd

Wordt Industrieel Co. van Shanghai Techway, Ltd, gevestigd in de internationale metropool Shanghai, die in 2008 werd gevonden.

 

Het bedrijfswerkingsgebied is tuinmachines, zoals grasmaaimachine, borstelsnijder, kettingzaag, bladventilator, slangspoel, waterpomp, zaaimachine, uitloper, spuitbus, logboeksplitser. en andere verwante producten.

 

De betere hulpmiddelen en het betere leven zijn ons geloof, pogen wij elk mogelijke cliënten te onderhouden. Tot dusver, etc. hebben wij cliënten op lange termijn van Polen, Duitsland, Filippijns Mexico, Australisch, Engeland, Saudi-Arabië, Brazilië. En wij zijn op de manier aan elke hoek van de wereld. Wij willen het beter leven, de betere dienst tot stand brengen, voor u voor me en voor volledig menselijk ras.

 

Onze ingenieur en QC werken in onze fabriek meer dan 10 jaar, hebben zij volledige ervaringen op de producten, wordt de grondstof gekozen van meer dan 10-20 potentiële leveranciers. De gekwalificeerde leverancier moet worden goedgekeurd door documenten, vergunning, daadwerkelijke het werk te controleren en steekproef te testen. Zo houden wij zakelijke relatie altijd op lange termijn met elke erkende leverancier. Verzeker om de orde voor klant constant te houden.

 

- Wij hebben zeer strikte procedure om de kwaliteit en de productie van elke producten te controleren

- Ons team is elke jong, professioneel, goed opgeleid,

- Personeel de opleiding elk werk maakt ons terug naar onze zelf kijken en uw beter onderhouden

 

Wacht, contact met ons om gekwalificeerde producten en de geen professionele dienst te ervaren.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : TEKWAY

Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

    In 2005, hebben wij goede verhouding met klanten van over de hele wereld gevestigd, ons totaal van de uitvoergoederen dat voorbij USD250,000,000 wordt getaxeerd, hebben wij een ervaren team niet alleen in kwaliteitscontrole maar als in het invoeren en het uitvoeren ervaring, die u kan leveren betrouwbare kwaliteitsgoederen en uitstekend before and after de verkoopdienst, hebben wij goede reputaties op dit gebied gewonnen.

bedrijfsdiensten

OEM/Aangepast is de aanvaardbare, volledige gewaarborgde naverkoopdienst. Als u onze producten kocht, zal Techway zeer concurrerende prijs voor het laatste gedeelte toebehoren aanbieden.Na de verkoopdienst:
•Wij respecteren uw terugkoppelen na ontvangen de goederen.
•Wij verstrekken 6-12 maandengarantie na goederenaankomst.
•Wij beloven alle vervangstukken beschikbaar in levengebruik.
•Wij behandelen uw klacht binnen 24hours.

Bedrijfteam

    Gebaseerd op ons ervaren techniekteam, produceren wij hoogste kwaliteits tuinieren-Machine, zoals draagbare benzinegenerator, kleine draagbare diesel generstor, de pomp van het benzinewater, selecteren de snijder van de benzineborstel en ook de hulpklanten de beste kwaliteitsleveranciers. Ons bedrijf is een technology-driven bedrijf en concentreert zich bij het veroorzaken van hoogte - kwaliteitsmachines. Wij wenden 15 verkoop/ingenieurs op machinesontwerp en de technologieverbetering aan. Elke ingenieur heeft minstens tien jaar machinaal bewerkend en de ervaring van het verpakkingsgebied. Wij zijn uw extra technisch adviseurcentrum.

 

 

 

 

CONTACT

Adres: ROM 616, Road van No.389 Jinwan, Pudong-gebied, China